Een kantoor huren
in Antwerpen

Vind een kantoorruimte
Maak een afspraak

Kantoren op toplocaties

in Antwerpen

Brody biedt kantoorruimtes te huur aan in Antwerpen en heeft een uitgebreide portefeuille van meer dan 12 verschillende panden. Wanneer uw bedrijf sterk groeit, is het aangewezen om op zoek te gaan naar een nieuw pand dat aansluit op uw professionele behoeften en eisen. Onze kantoorruimtes in Antwerpen bekleden een oppervlakte tussen 60m² en 9472m². Bovendien heeft u de keuze tussen volledig gemeubelde, ongemeubelde of iconische eyecatchers in Antwerpen.

Vind dé kantoorruimte

voor uw bedrijf

Antwerpen is een bruisende havenstad die bekend staat om haar bruisende winkelstraten en diamantwijk. Om die reden is Antwerpen een razend populaire locatie voor bedrijven die op zoek zijn naar een kantoor om te huren. Ongeacht of uw bedrijf groeit of downsizet, heeft Brody Offices een ruim assortiment aan kantoren te huur in Antwerpen. Op zoek naar specifieke locaties, bemeubelde panden of onmiddellijk beschikbare bedrijfsruimtes? Brody helpt u graag verder met het vinden van een kantoor in Antwerpen.

Een kantoor huren in Antwerpen is altijd een slimme keuze. Niet alleen qua ligging, maar ook op vlak van investering. U kunt snel inspelen op de veranderende factoren van uw bedrijf, zonder u vast te pinnen aan hoog oplopende kosten.

Een kantoor huren in Antwerpen bij Brody heeft als extra voordeel dat u – indien u dat wenst – niet hoeft stil te staan bij het aankopen van meubilair. Wij bieden kantoorruimtes aan die volledig gemeubeld zijn en voorzien zijn van alle faciliteiten. Een kopzorg minder! Brody heeft een vastgoedportefeuille van meer dan 12 kantoorruimtes in Antwerpen. Zowel in het economische hart van de stad als aan de stadsrand biedt Brody panden aan die gemakkelijk bereikbaar en centraal gelegen zijn.

brody offices antwerp
brody offices antwerp
brody-offices-for-rent-antwerp-elevator

Maak kennis met

het aanbod van Brody

Wenst u een kantoor te huren in Antwerpen dat perfect aansluit bij uw bedrijfsimago? Brody biedt uiteenlopende stijlen aan. Van exclusieve, authentieke kantoren tot knappe, strakke bedrijfsgebouwen. Bovendien genieten al onze kantoorpanden van een ruime lichtinval, een gezond binnenklimaat, allround wifi en schoonmaak- en onderhoudsdiensten.

Brody is als enige speler op de Antwerpse vastgoedmarkt ijzersterk in het vlot schakelen tussen verschillende contracten en het opstellen van nieuwe contracten, en dit binnen een beperkt tijdslot.

Wij zorgen ervoor dat u volledig ontzorgd wordt wanneer u besluit om een kantoor te huren bij Brody, zonder dat u te veel tijd verliest aan administratieve zaken. Zo bekijken we samen met u wat uw opties zijn en slaan de brug tussen esthetiek, ligging en functionaliteit. Steeds op maat van uw bedrijf.

Benieuwd naar onze kantoorruimtes in Antwerpen? Contacteer ons voor meer informatie of bekijk onze bedrijfspanden.

Superieure panden

ongeacht de stijl

Wij weten hoe belangrijk het is om uw bedrijfsimago op elke manier kracht bij te staan. Daarom zet Brody in op verschillende stijlen van panden die perfect aansluiten op uw huisstijl.

Bedrijfsvastgoed van Brody is hét perfecte uithangbord voor uw bedrijf!

Volledig ingericht

brody offices to let furnished antwerp

Vrije inrichting

brody-offices-for-rent-unfurnished-antwerp

Iconische kantoren

brody-offices-to-let-antwerp-iconic-buildings

Extra diensten en

community

Huurders van onze kantoorruimten genieten ook een ontzorgingspakket met diensten. Een werkplek moet immers aangenaam, inspirerend en zorgeloos zijn. U maakt ook automatisch deel uit van de Brody Offices Community.

Genoeg parking

Netwerk events

Fitness clubs

Fietsdelen

 Bring me box

Flexibele meeting room

Klusjesdienst

Food & drinks vlakbij

Laadpalen wagens

Maak meteen een vrijblijvende afspraak

Wenst u meer informatie te ontvangen over onze kantooroplossingen? We vinden samen de ideale werkplek voor uw bedrijf.

Ja, ik ontvang graag meer informatie over de kantoren in Antwerpen